Wednesday, 21 December 2011

budak sekolah meroyan di wall sahabat saya..

kisahnya bermula begini, kawan aq update status, pasal maki2, aq un dgn senang hati bergurau la sikit dengan diew dalam uh, aq post ayat pedas sikit, kawan aq mmg faham yang saya bergurau mmg kasaq dan diew un tak amek port, tibe2 dtg sekor betina giler budak skola masuk maki2 aq, aq un pelek laa, bukak page, umur 15, mutual friend ader 2 org jer.. ini bermakna bukan budak dari Bukit Sentosa... ckp2 sikit jer, diew maki saya balek.. xtaw apew dendam diew.. baca la post kt bwh neyh... printscreen...

http://www.facebook.com/profile.php?id=100003170726767
fatin nizam

*KLIK GAMBAR UNTUK BESARKAN!

 da baca kan.. nilaikan sendiri la kawan...

2 comments:

  1. fikit jelah dia budak sekolah , kita yang dah besar ni , bairkan saja ..

    ReplyDelete
  2. hahahah... aq mls nk amek taw.. tp kao tgk cmner diew tibe2 maki.. hahahha

    ReplyDelete

Letak Komen Anda